De Ipod POS mobiele kassa als nieuw mobiel order systeem voor het terras.

Met de Ipod een biertje bestellen op het terras? De nieuwe generatie mobiele kassa systemen van CashCare kassasysteem is een doorbraak binnen horeca automatisering. Nog nooit was het bestellen op het terras zo simpel, betaalbaar,betrouwbaar en geavanceerd.

De mobiele kassa software is zo ontwikkeld dat het hardware onafhankelijk is en dat de toepassing tevens te gebruiken is op PDA's, handheld terminals en mobiele telefoons.

Dat de Apple Ipod specifiek genoemd wordt als handheld terminal heeft een simpele verklaring. De reden hiervoor is gelegen in het feit dat de Ipod op dit moment het meest gebruikersvriendelijke is, en biedt verreweg de beste navigatie- en scroll mogelijkheden. Verder kan men binnen bepaalde menu onderdelen het beeldscherm kantelen waarbij extra functionaliteiten verschijnen. Bij de ontwikkeling van de kassa software is hier rekening mee gehouden. Met slechts ťťn vinger kunnen bestellingen worden opgenomen, heeft men de beschikking over specifieke scroll- en navigatie mogelijkheden voor het bladeren, draaien. Scherm aanraking met een pen behoort hiermee tot het verleden. Verder is elke aanraking op de Ipod een hit, wat wil zeggen dat elke aanraking doet wat er gevraagd wordt en niet zoals op de oudere handheld terminals waarbij er hard met een pen op het beeldscherm moet worden geklikt.

De criticasters onder ons horen we al denken “een Ipod is toch geen industriŽle oplossing en kan niet tegen een stootje of water”. Langdurige tests en gebruikerservaringen leert ons dat niets minder waar is, want met een beschermhoes uitgerust kan ook dit toestel heel goed tegen een keertje vallen, en natte vingers is ook geen probleem gebleken. Wel kan gezegd worden dat de ontvangst- en zendgevoeligheid van de Ipod iets minder is dan de industriŽle handheld terminal, echter door een extra access point in de zaak te plaatsen is deze tekortkoming opgelost. Om reden dat mobiel navigeren steeds populairder wordt zal ook de WiFi kwaliteit voor deze toestellen worden verbeterd.

De uiteindelijke keuze van een mobiele toestel blijft een persoonlijke keuze, echter voor de prijs van ťťn industriŽle handheld terminal kunt u ook drie Ipod’s aanschaffen. Ervaar in de DEMO het werkelijke gevoel en de eenvoud van het mobiel bestellen. Bezoek iPad kassasysteem demo.  


Left Right
Bottom
Left Right
Bottom