POS Mobiele POS handheld terminal voor de horeca | Schema.


De werking van de mobiele handheld terminal nader uitgelegd.
In onderstaand schema is te zien hoe de handheld terminal is verbonden met de andere onderdelen binnen het draadloze netwerk.
Allereerst dient een WiFi verbinding aanwezig te zijn. Deze WiFi verbinding brengt de communicatie tot stand tussen handheld terminal en het internet. Vervolgens wordt mobiele kassa- en communicatie software op een van de pc’s van de klant ge´nstalleerd. In het kassa software programma worden nu de artikelen, pijzen, tafels, klanten etc in vastgelegd. De communicatie software verzorgd de communicatie tussen de handheld terminal(s) en de lokale pc.
De communicatie verloopt via het internet, waarbij de handheld terminal en het kassa programma telkens berichten aan elkaar versturen. Bestellingen worden met de handheld terminal verstuurd en de gegevens worden op de locale pc opgeslagen. In de kassa software wordt nu bepaald of er een print gemaakt moet worden naar een van de printers. Omdat er geen software is ge´nstalleerd op de handheld terminal verloopt het aanslaan en de verwerking razendsnel.

Het mobiele kassa software programma kan geheel zelfstandig werken, met een geheel eigen omzet, verkochte artikelen en BTW registratie. Het mobiele kassasysteem kan tevens gekoppeld worden met het CashCare kassasysteem.
In de keuze voor een handheld terminal is men geheel vrij. Dit kan zijn; een op Windows gebaseerde handheld terminal met WiFi verbinding, een Ipod of een mobiele telefoon.
Het systeem werkt geheel multi-user, hetgeen wil zeggen dat meerdere gebruikers tegelijkertijd bestellingen kunnen plaatsen of af kunnen rekenen.

kassasysteem,horeca,kassa software, horeca, kassasystemen,pos, automatisering,demo online eten bestellen, horeca automatisering,Google Nexus One